Cateraar van Melick bouwt nieuwe keuken (2500 vierkante meter) bij Roda Stadion (persbericht)

Familiebedrijf Van Melick heeft het startschot gegeven voor nieuwbouw. Het cateringbedrijf bouwt bij het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade een nieuwe keuken waar de maaltijden voor scholen en bedrijven bereid gaan worden. Het gaat om een gebouw van ruim 2500 vierkante meter.

In gezelschap van medewerkers en hun families, stroopten de 3e, 4e en 5e generatie van Van Melick de mouwen op, zetten een bouwhelm op het hoofd en maakten samen met burgemeester Jos Som van Kerkrade een begin aan een nieuwe keuken. Burgemeester Som, met de voeten in de klei, sprak over het ‘mooie familiebedrijf Van Melick’ en over Kerkrade, dat economisch in de lift zit. “Kerkrade is blij met de komst van Van Melick. Maar het is natuurlijk ook gewoon slim van Van Melick om zich op deze prachtige zichtlocatie in Kerkrade te vestigen, met een prima bereikbaarheid vlakbij de Buitenring en de autosnelweg.”

Jorrit van Melick, die samen met zijn vader Jos en zijn dochtertje Mees op dit feestelijke moment de schop ter hand nam, kijkt ernaar uit om de uiterst moderne keuken in november van dit jaar in gebruik te kunnen nemen. “Met de nieuwste apparatuur kunnen we straks nog beter innovatief, gezond en duurzaam koken voor catering bij bedrijven, scholen en gelegenheden. Onze verse, gezonde maaltijden kunnen snel op de plaats van bestemming komen.” De 2500 m2 ruime locatie bestaat straks grotendeels uit keuken, met magazijn. Ook is er kantoorruimte voorzien.

De keuken wordt naar verwachting in het najaar van 2017 in gebruik genomen.

Burgemeester Jos Som, Jos van Melick,  kleindochter Mees en Jorrit van Melick