De Milk Buddy van Celci BV heeft afgelopen zaterdag de publieksprijs van de Limburg & Co / InnovAward gewonnen. Deze creatie – ontwikkeld door Mark Litjens en Victoria de Bruijn – wist meer dan 20% van de stemmen te vergaren. De Bruijn ontving uit handen van gedeputeerde Ger Koopmans een cheque van  € 1.000,– en een museumjaarkaart.

De Milk Buddy is een zichzelf verwarmend melkflesje dat geen stroom of batterij nodig heeft. De scheikundige De Bruin ontwikkelde samen met Mark Litjens dit product van een idee tot realiteit. Als jonge moeder moest ze continue op zoek naar mogelijkheden om de fles te verwarmen en dat hinderde haar in haar mobiliteit. De Milk Buddy werd in co-creatie ontwikkeld en kent binnenkort zijn marktintroductie. Volgens De Bruijn herkennen veel jonge moeders zich in het probleem van de continue zoektocht om de fles te verwarmen.

De Milk Buddy was een van de vijftien businesscases die werden geselecteerd voor Limburg & Co / InnovAward, het co-creatie innovatie platform van de provincie Limburg.