Centre Beauté uit Berg&Terblijt tweede beste schoonheidssalon van Nederland

Tijdens een bijzondere gala-avond met de top van de beautybranche heeft Centre Beauté uit Berg & Terblijt een exclusieve onderscheiding in ontvangst genomen. Maandag 10 april vond de feestelijke uitreiking van de Beauty Awards 2017 plaats in Studio 21 in Hilversum. De jury deelde haar vakoordeel en de begeerlijke erkenning uit aan de eigenaressen van Centre Beauté, Anny en Charlotte Maenen.

Charlotte Maenen, eigenaresse Centre Beauté: “Centre Beauté is tweede beste schoonheidssalon van Nederland. Deze erkenning hebben wij ontvangen door onze jarenlange ervaring, inzet en ontwikkeling in nieuwe behandelmethoden. We zijn specialist en trendsetter op het gebied van huidverbetering, bijvoorbeeld acne en ongewenste haargroei, maar ook op het gebied van anti-aging. ‘Echte huidprofessionals’ zoals de jury vermeldde. Deze prijs is van ons allemaal.”

Beauty Award

Deze prijs staat voor optimale huidkennis, professionaliteit en trendsetter en wordt expliciet uitgereikt door de top van beauty professionals in de branche en gesteund door de ANBOS, Algemene Bond voor Schoonheidsspecialisten. De verlening van de Beauty Award is inmiddels een jaarlijks terugkerend en alom gerespecteerd landelijk evenement.