Chalet Group verkoopt beleggingspand Noorderpoort (Venlo)

Het beleggingspand werd verkocht aan een particulier belegger. Het kantoorgebouw bestaat uit 2.230 m2 verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) en telt 52 parkeerplaatsen. Het object is langjarig volledig verhuurd aan accountantskantoor Koenen & Co, dat al vestigingen bezit in Maastricht en Roermond.

Chalet Group, opgericht in 2009, maakt sinds eind 2014 deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers uit Londen. Het bedrijf met hoofdkantoor in Amsterdam voert momenteel het beheer over ca. 55 objecten, welke tezamen ruim 350.000 m2 beslaan. De locaties liggen merendeels in en rond de vier grote steden in de Randstad, maar de objecten liggen ook in steden als Almere, Amersfoort, Zwolle, Groningen, Arnhem, Breda, Eindhoven en Maastricht. Bekendere locaties zijn kantorencomplex Il Fiore te Maastricht, bioscoop Kinepolis in Groningen, gebouw ‘Parktoren’ bij Station Arnhem Centraal en TRIBES Eindhoven Airport (Flight Forum 840).

Het bedrijf verzorgt het integrale asset management van de vastgoed portefeuille. Onderdeel hiervan vormt de aankoop, verhuur, transformatie, herontwikkeling, herpositionering en verkoop van gebouwen inclusief de hieraan gerelateerde juridische, fiscale en technische aspecten. Daarnaast verzorgt Chalet Group zelf de complete financiële en contractenadministratie inclusief de facturatie aan huurders van de vastgoed portefeuille.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.