Communicatiebureau Facet& van Maastricht naar stationsgebouw Voerendaal

Schermafbeelding 2016-07-11 om 09.51.44

Volgens directeur Lysbeth den Dulk is het huidige kantoor in Maastricht te groot en is  Facet& toe aan een nieuwe uitdaging. Den Dulk:  “Klanten bezoeken we op locatie, opdrachten voeren we digitaal uit. Is het eerste contact eenmaal gelegd dan gaat de communicatie, naast regelmatig overleg bij de opdrachtgever aan tafel, ook via e-mail en telefoon. Bovendien brengen de adviseurs die we detacheren, het grootste deel van hun tijd door in huis bij de klant. We zijn dus niet gebonden aan een bepaalde plek en zijn toe aan een nieuwe uitdaging.”

“Ons nieuwe onderkomen op de bovenste twee verdiepingen van het monumentale, karakteristieke stationsgebouw in Voerendaal voelt voor ons als de perfecte jas. Het pand past in de nieuwe huisstijl en in ‘wie we zijn en wat we willen uitstralen’. Dat zie je ook terug op onze nieuwe website www.facetn.nl.”

“Het pand ligt op een centrale, goed bereikbare plek en de etages bieden ons de ruimte die we nodig hebben. We kunnen altijd nog uitbreiden op de zolderverdieping.”

Facet& heeft nu vijf vaste medewerkers en werkt daarnaast met freelancers.

Adres van de nieuwe website: https://www.facetn.nl.