Continu opent tweede Limburgse vestiging (in Venlo)

Intermediair Continu heeft een vestiging geopend in Venlo. Het is de tweede Limburgse vestiging. Het bedrijf heeft al een vestiging in Maastricht.  Continu Venlo is de tiende vestiging van de uitzender.

 

Dennis van Eijsden en Guus Kessels, beide voorheen werkzaam bij Continu Maastricht, gaan in Venlo aan de slag om ondernemers in de Bouw & Industrie van dienst.

Continu Nederland boekte in 2015 €42 miljoen omzet. Het kantoor in Venlo maakt onderdeel uit van de groeistrategie. Op dagdagelijkse basis werken er voor de intermediair ruim 800 ingenieurs aan projecten in heel Nederland.

Directeur Jan-Willem Peters (38 jaar) is erg blij met de Venlose vestiging. “In deze regio kunnen wij door onze specialisatie nog veel waarde toevoegen. Bovendien ken ik de mensen in de regio aangezien mijn roots in het Noord Limburgse Meerlo liggen.”

Continu is in mei 2010 ontstaan door de samenvoeging van Continu Engineering, DTI Engineering en Continu Office. Later, in september 2015, bundelt Continu haar krachten met The House of HR.