Cox & Co neemt belang van 25% in Nijmeegse koffiebrander Blommers Coffee Roasters

De Roermondse horecaonderneming Cox & Co is per heden 25% aandeelhouder van de Nijmeegse koffiebrander Blommers Coffee Roasters. Met deze investering wil Cox & Co Blommers Coffee Roasters ondersteunen bij het realiseren van ambitieuze groeidoelstellingen.

De samenwerking maakt Cox & Co tot strategisch partner en financier van Blommers Coffee Roasters, met als doel de groei van het vernieuwende koffieconcept van Blommers Coffee Roasters te faciliteren (www.coxenco.com/coxenco_blommers). De groeidoelstellingen van de brander, leverancier en importeur van koffiebonen zijn ambitieus doch realistisch, gezien de toenemende populariteit van het pure koffieconcept.

De aanwezige expertise bij Cox & Co als gerenommeerde horecaonderneming en de frisse, unieke aanpak van het jonge koffieconcept Blommers Coffee Roasters liggen ten grondslag aan de samenwerking. Beide partijen bundelen nu hun krachten in dienst van het koffieconcept.

Het nieuws over de samenwerking met Blommers Coffee Roasters komt daags na het bericht dat er geen verlenging komt van het huurcontract van Cox & Co op het Designer Outlet Roermond. Met als gevolg dat een viertal winstgevende horecagelegenheden de deuren noodgedwongen zal sluiten. De Roermondse horecaonderneming is zich aan het oriënteren op nieuwe activiteiten, waarvan de samenwerking met Blommers Coffee Roasters er een van is.

Over Cox & Co
Cox & Co is een Roermondse onderneming, met 15 horecagelegenheden, onder andere in de binnenstad van Roermond en het Retailpark. Bij Cox & Co zijn circa 260 medewerkers in dienst, die samen jaarlijks zeker 1,5 miljoen gasten mogen begroeten én bedienen. Cox & Co staat op nummer 83 in de Misset Horeca Top 100 (www.coxenco.com).

Over Blommers Coffee Roasters
Het in 2013 opgerichte Blommers Coffee Roasters is een brander, leverancier en importeur van koffiebonen. Met een branderij in een oude Nijmeegse fabriekshal is het doel om kwaliteitskoffie naar een hoger level te brengen. Blommers Coffee Roasters brandt iedere kop koffie met passie voor de boon en eerlijke samenwerkingen (www.blommerscoffeeroasters.eu).