CURA Groep (Simpelveld) neemt Spencer Medical en Spencer Training (Zoetermeer) over

CURA Groep uit Simpelveld heeft alle activiteiten en de vier medewerkers van Spencer Medical en Spencer Training uit Zoetermeer overgenomen. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het vakgebied van bedrijfshulpverlening, zowel trainingen als materialen en middelen.

“De overname is een logische stap”, zegt Nick Crutzen, directeur van de CURA Groep. “We bedienen steeds meer klanten in het westen van het land. Een fysieke vestiging die centraal in de Randstad ligt, was voor CURA steeds meer een wens. Dat is zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers erg belangrijk.”

Vooralsnog blijft Spencer onder de bestaande naam actief. Door de overname werken bij de CURA Groep nu in totaal 34 medewerkers.

Spencer vierde in mei van dit jaar hun 25-jarig jubileum. Dat was de aanleiding voor eigenaar Tom Cortjens om zich af te vragen hoe hij de toekomst voor de komende 25 jaar zeker kon stellen. Daarbij ging hij op zoek naar een partner om zijn bedrijf en de dienstverlening verder te ontwikkelen. Omdat de CURA Groep en Spencer al vaker samenwerkten voor grote landelijke klanten kenden ze elkaar al goed. Cortjens zal betrokken blijven bij het bedrijf in de rol van Commercieel Regiomanager West.