Cuypers-Pex wint grote aanbesteding Wonen Limburg (1000 huurwoningen duurzamer maken)

Met dit resultaat worden maar liefst 1000 huurwoningen voorlopig gegund aan Cuypers-Pex die vanuit hun kernactiviteit zorgdragen voor de complete renovatie van de buitenschil. Hierdoor zullen deze woningen energie-zuiniger en verder verduurzaamd worden voor de toekomst. Door pro-actief mee te denken, het aanbieden van unieke innovatieve toepassingen en het implementeren van een intelligente bewonerscommunicatie heeft Cuypers-Pex maximaal gescoord.

Aan de aanbesteding die in april startte hebben maar liefst 12 partijen deelgenomen. Hiervan zijn 4 partijen overgebleven waarvan Cuypers-Pex uiteindelijk als beste heeft gescoord. Na de definitieve gunning zal direct na de zomer worden gestart met de eerste woningen die dit jaar op de planning staan.

De ondernemingen Cuypers Kozijnen B.V. uit Posterholt en Pex Dakbedekkingen B.V. uit Echt  vormen samen de onderneming Cuypers-Pex B.V. Als ervaren projectorganisatie draagt Cuypers-Pex voor opdrachtgevers en haar huurders niet alleen zorg voor de uitvoering maar ook voor de integrale coördinatie en communicatie tijdens het hele proces.