Daniels Traprenovatie wint Ondernemersprijs Peel en Maas

Met de uitverkiezing van Daniels Traprenovatie komt de Ondernemersprijs Peel en Maas ditmaal voor de eerste maal in Meijel terecht. De Rabobank Publieksprijs is dit jaar gewonnen door De Zoes Preuve-Prooste-Praote uit Helden.

In het juryrapport staat over de winnaar: “Wát een uitzonderlijke klantgerichtheid bij Daniels Traprenovatie, en dat met een zelf ontwikkeld klantenvolgsysteem. Verfrissend is de focus op een basis van vertrouwen welke wordt gecreëerd door de persoonlijke, transparante en vakkundige aanpak. Geen poespas, maar een sterk stukje communicatie van mens tot mens. Ook de zelf-opgeleide medewerkers, veelal afkomstig uit eigen gemeente, hebben daarin een sterke rol. Bijzonder is hoe het bedrijf ook in de omgeving van de klant letterlijk een positief visitekaartje afgeeft. Knap dat de service zo hoog in het vaandel blijft terwijl het bedrijf zich tegelijkertijd uitbreidt en zelfs eigen producten op de markt weet te brengen. De voelbare passie voor het vak en de durf om te innoveren in combinatie met de focus op de (potentiële) klant maakt het bedrijf ontzettend sterk. Hiermee is het bedrijf een voorbeeld voor ieder ander bedrijf.

Naast Daniels Traprenovatie en De Zoes Preuve-Prooste-Praote waren dit jaar genomineerd: Asbestsanering Het Zuiden B.V. uit Panningen, Sporthelden uit Panningen en Jumbo Harald & Ilse van Beek uit Panningen.

Jeroen Daniels en Ronald Daniels en burgemeester Wilma Delissen | Foto: Ger Peeters