Danny Keppels en Martin Hendricks (30, 31) in Schinvelder Hoeve (na Hoogeweerth en Grote Hegge)

De twee heropenen komende maand de in december vorig failliet gegane Schinvelder Hoeve.  Eerder – vijf jaar geleden – namen ze De Hoogeweerth aan de oevers van de Maas over. Anderhalf jaar geleden voegden ze De Grote Hegge in Thorn toe aan hun bedrijf.

De twee hebben de ambitie verder te groeien, zegt Hendricks in Dagblad De Limburger.

In Schinveld willen ze onder meer bruiloften, evenementen en zakelijke bijeenkomsten organiseren. Het restaurant wordt gestaakt, Van Melick neemt de catering voor zijn rekening. Brand wordt de nieuwe bierleverancier.

Volgens Keppels is de Schinvelder Hoeve door het faillissement binnen bereik gekomen, omdat geen goodwill meer hoeft te worden betaald.

Schermafbeelding 2016-03-10 om 13.01.16

Schermafbeelding 2016-03-10 om 13.10.36

 

Kasteel de Hoogenweert

Een uniek plekje in Nederland! In Maastricht, aan de oevers van de Maas met als enige in heel Maastricht directe toegang tot het water middels ons fantastische waterterras, op een 4,5 hectare groot privé park!

Kasteelhoeve De Grote Hegge

Kasteelhoeve De Grote Hegge is gelegen aan de oevers van de Maasplassen in het witte stadje Thorn. Een idyllische plek, omgeven door natuur. Bijna ondenkbaar dat de Grote Hegge op 5 minuten van de A2 Eindhoven/ Maastricht gesitueerd is. De Grote Hegge is een unieke evenementenlocatie voor uw huwelijk, privé evenement of zakelijke bijeenkomst. Een van onze fantastische zalen, of de gehele kasteelhoeve worden volgens uw specifieke wensen ingedeeld, en klaargezet.

Danny Keppels (LinkedIn)

Martin Hendricks (Linkedin)