Dave Crolla Makelaardij (Maastricht) weer ‘Beste Makelaar in Limburg’

Afgelopen week maakte de onafhankelijke vergelijkingssite ‘Wie is de Beste Makelaar’ bekend wie er in 2017 de beste beoordelingen van klanten heeft gekregen. Consumenten laten weten hoe ze de kwaliteit en inzet van de makelaar waarderen door een beoordeling te geven.

De website wieisdebestemakelaar.nl registreerde in 2017 tienduizenden beoordelingen van klanten over hun makelaar. Daarbij kwam Dave Crolla Makelaardij uit Maastricht wederom als beste uit de bus voor de provincie Limburg. In 2013, 2014, 2015 en 2016 kreeg het Maastrichts makelaarskantoor ook al de hoogst gemiddelde score van de provincie Limburg. In 2013 en 2014 was de score het hoogste van alle makelaarskantoren in het hele land waardoor de titel ’Beste Makelaar In Nederland’ werd behaald.

Opvallend is dat voornamelijk de kleinere kantoren het beter doen dan de grotere kantoren en de gevestigde orde. “Kennelijk zijn die beter in staat om aan de hooggespannen verwachtingen te voldoen”, aldus Han Tuttel, initiatiefnemer van de vergelijkingssite. Volgens Tuttel hebben de verwachtingen te maken met bereikbaarheid en de openheid/eerlijkheid van de makelaar.

Om in aanmerking te komen voor de titel gelden de volgende criteria: minimaal 24 beoordelingen voor het betreffende jaar op de website, beoordelingen in alle vier de seizoenen en de hoogst gemiddelde score van het jaar.