De beste vleeswaren van Jack Keulen en Paul Francken nu ook bij Albert Heijn

Zaandam – Limburgse achterham en boerenpastei? Waarschijnlijk niet bekend in heel Nederland, maar in Limburg fietsen consumenten graag een rondje om voor deze vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit. Vanaf vandaag krijgen ze ook bij Albert Heijn een plekje in het schap onder het label ‘Streeckgenoten’. De favoriete en meest populaire vleeswaren van twee topslagers uit Limburg vind je bij Albert Heijn winkels in Limburg, en zijn ook online verkrijgbaar. Later dit jaar volgen andere regio’s. Zo vind je het lekkers van dichtbij voortaan in je eigen Appie.

Ambachtelijke kwaliteit
Vleeswaren zijn een belangrijk onderdeel van het boodschappenmandje. Bij Albert Heijn kun je dan ook kiezen uit een breed assortiment, dat vanaf vandaag in Limburg verrijkt wordt met ambachtelijke vleeswaren van de beste slagers uit de regio. Stuk voor stuk producten met een jarenlange historie, en gemaakt volgens traditioneel familierecept. Ze zijn herkenbaar aan het nieuwe label ‘Streeckgenoten’.

Limburgse topslagers Jack Keulen en Paul Francken
Twee topslagers uit Limburg verkopen vanaf vandaag hun favoriete en populairste vleeswaren in de Limburgse Albert Heijn winkels. Jack Keulen uit Hulsberg, verkoopt onder andere zijn specialiteit ‘Limburgs gebakken pastei’ in de supermarkt. Zijn familieslagerij maakt dit recept al 50 jaar op dezelfde unieke manier. Paul Francken nam samen met zijn vader in 1994 de worstenmakerij van de gebroeders Snijder over. De slagerij staat bekend om de verschillende echte Limburgse ‘Snijders’ worstsoorten, die al 75 jaar op een unieke ambachtelijke manier worden bereid.

Wanneer?
Vanaf vandaag zijn de eerste regionale vleeswaren verkrijgbaar in Limburg, Zeeland en Brabant. In oktober wordt ‘Streeckgenoten’ landelijk uitgerold. Online zijn de producten voor iedereen in Nederland verkrijgbaar. Dus woon je als geboren Limburger nu in Groningen, dan kun je gewoon je favoriete regionale vleeswaren bestellen!