De Maaspoort neemt vier vergaderhamers in ontvangst

Vergaderhamers, voorheen stichting ‘Het Erkende Congresbedrijf’ genaamd, beoordeelt vergader- en congresbedrijven op meer dan 140 punten waarbij 1 tot 5 vergaderhamers kunnen worden verkregen. De vergaderhamers geven objectief inzicht in de kwaliteit en de faciliteiten van vergader- en congresaccommodaties in Nederland en België.

Stichting Vergaderhamers heeft De Maaspoort Theater & Events in december 2016 getoetst op diverse aspecten waaronder toegankelijkheid, gastvrijheid, faciliteiten, bewegwijzering, licht- & geluidmogelijkheden, inrichting en vele andere elementen. De inspectie heeft geresulteerd in een beoordeling met 4 vergaderhamers.

Een locatie moet in de eerste plaats voldoen aan de basiselementen waaronder gastvrijheid, parkeergelegenheid, uitstekende service en een goede uitstraling. Belangrijk is het om ook te kijken naar de (technische) faciliteiten van een ruimte en locatie. Zowel op het gebied van de basiselementen én de overige faciliteiten scoort De Maaspoort uitstekend.

In Limburg zijn slechts 3 andere organisaties geclassificeerd met 4 vergaderhamers of meer. De Maaspoort behoort daarom tot de toplocaties van Zuid Nederland. De goede faciliteiten en begeleiding worden ook door klanten gewaardeerd. Op MeetingReview.com scoort De Maaspoort gemiddeld een 8,7. Klanten wordt structureel gevraagd een openbare review achter te laten en De Maaspoort te beoordelen op vier elementen: de boeking, de locatie, de zaal en catering.

“Een transparante en eerlijke manier van beoordelen. Dit houdt ons scherp maar geeft tegelijkertijd ook waardering aan het team. Iedereen, van de gastheren tot de technici en de eventmanagers tot de horecamedewerkers, heeft gastvrijheid in zijn DNA. Het is dan voor het hele team hartverwarmend om te lezen wanneer klanten achteraf meer dan tevreden zijn”, aldus Linda Keijzers-van Vegchel, manager marketing & sales bij De Maaspoort.

Het nieuwe Theaterhotel Venlo dat in mei geopend is, zorgt voor een mooie combinatie met evenementen. Er blijkt een toenemende behoefte te zijn aan de mogelijkheid om dichtbij te blijven overnachten na een vergadering, congres of huwelijk. Door de intensieve samenwerking en de inpandige bereikbaarheid zorgt Theaterhotel Venlo voor nieuwe mogelijkheden op evenementgebied. De toevoeging van het hotel zorgt ervoor dat De Maaspoort een nóg completere locatie is, met alles onder één dak.

Voor meer informatie over vergaderingen, congressen en andere evenementen heeft De Maaspoort Theater & Events gespecialiseerde eventmanagers in dienst. Neem contact op via 077 320 72 20 of via events@maaspoort.nl.