De stralende omzet-ketting van Hennekens Glasbedrijf Beek, begonnen in Snowworld

Een klein berichtje op LinkedIn. HGB heeft in hotel De Lange Man in het Duitse Monschau glazen douchecabines geplaatst.

Dan is de vraag: Hoe komt Hennekens aan een opdracht in Monschau? De Duitsers zullen in de buurt toch ook wel een gespecialiseerd glasbedrijf hebben?

Raymond Hennekens legt uit: “Hotel De Lange Man in Monschau is via hotel  Erve Hulsbeek in Oldenzaal aan ons adres gekomen. Erve Hulsbeek (14 cabines) heeft op haar beurt ons adres weer gevonden via hotel Snowworld (105 cabines) in Landgraaf.”

Hennekens: “Een leuke ketting van hotels welke natuurlijk alleen maar heel kan blijven als de geleverde kwaliteit voldoet aan de gestelde wensen. Onze zorg is dan ook dat deze ketting niet verbroken wordt. Of een hotel nu in Nederland of Duitsland ligt doet dan minder terzake.”

Volgens de Beekse ondernemer hebben hotels altijd afwijkende wensen en maatvoeringen en vereist de montage zelf een bijzondere flexibiliteit. “Wij leveren maatwerk en denken daar goed in te zijn. Kansen liggen dus voor HGB naast specialisatie en maatwerk in het meedenken en uiteindelijk invullen van wensen en eisen van de klant. De toekomst zien wij glashelder met vertrouwen tegemoet.”