Gisteren vond tijdens de vakbeurs Bakkersvak in Gorinchem de award uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 plaats. De Verkiezing werd georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met Bakkersvak, Gastronomie en Horeca Vizier.

De Zoes ‘Preuve-Prooste-Praote’ uit Helden werd uitgeroepen tot leukste restaurant van Limburg. El Greco uit Heerlen eindigde op de tweede plaats en het brons ging naar Eetcafé 1900 in Maastricht. De winnaars zijn bepaald op basis van een combinatie tussen het aantal stemmen (60%) en de gemiddelde waardering(40%). Het leukste restaurant van heel Nederland werd Broadway American Steakhouse uit Utrecht.

De Keten Award -in de categorie ketens met 11 tot 50 vestigingen- ging naar Brownies & DownieS met vestigingen in onder meer Roermond, Valkenburg, Venlo en Weert.

Verder werden er aan de restaurants die van hun gasten een gemiddeld cijfer van 9,0 of hoger hebben gekregen een Gold Award uitgereikt. Limburg viel hier 53 keer in de prijzen. Klik hier voor alle Gold Award winnaars.