De Zorggroep zoekt een Projectleider Zorg

Zoek je een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf? Behoren klantgericht en resultaatgericht werken tot je competenties? Ben je een bedrijfskundige die projecten kan leiden en een betekeningsvolle bijdrage wil leveren voor onze cliënten dan is deze functie van projectleider zorg bij De Zorggroep wellicht iets voor jou!

De zorgprofessionals van De Zorggroep bieden elke dag de best mogelijke zorg, behandeling en begeleiding aan haar veelal oudere cliënten. Thuis of in een van onze (kleinschalige) zorglocaties. Zij werken in kleine, zelforganiserende zorgteams die door de Ondersteunende Dienst optimaal worden toegerust om in te spelen op de wensen en behoeften van cliënten.

In De Zorggroep vormen zelfstandige zorgteams de basis van de zorgverlening aan onze cliënten. Deze nieuwe manier van werken is van recente datum en is nog volop in ontwikkeling. Op onderdelen zijn extra activiteiten nodig om de gewenste wijzen van werken en samenwerken te ondersteunen. Daarnaast is de ouderenzorg volop in beweging en mede daardoor dient het beleid verder te worden ontwikkeld en/of de uitvoering te worden aangepast.

De functie projectleider zorg maakt onderdeel uit van de afdeling Cliëntsupport binnen de Ondersteunende Dienst. Er is sprake van zeer nauwe betrokkenheid bij de ouderenzorg in de thuissituatie, somatische zorg of dementie. Dit krijgt vorm doordat het werk binnen een van deze specifieke zorgsectoren wordt uitgevoerd. In directe samenwerking met en /of opdracht van een zorgdirecteur/MT van een zorgsector.

Functieomschrijving 
Samen met het management neem je verantwoordelijkheid voor de veranderresultaten. Je kunt dit vertalen en beschrijven in integrale beleidsplannen. Je ondersteunt het management bij en/of je leidt deze verbeteractiviteiten en projecten. Onderdeel van de functie behelst het op- en bijstellen van plannen van aanpak, programma’s van eisen, projectbegrotingen en coördinatie van de communicatie in- en extern.

Als Projectleider zorg adviseer je het management over het verbeteren en vernieuwen van de kwaliteit van de dienstverlening van de zorg op tactisch en strategisch niveau. Kennis van zorgorganisaties is een vereiste en met name kennis van de dementiezorg is een pré. Je draagt zorg voor budgetbewaking ten behoeve van projecten, bewaakt de voortgang en rapporteert aan het management/directie.

Deze nieuwe functie zal verder ontwikkeld worden gedurende de komende 2 jaren.

  • Wij vragen 
    Je hebt een opleiding op academisch niveau afgerond in de richting van bedrijfskunde, business administration, gezondheidszorg, economie of gezondheidswetenschappen.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van projectmanagement en van wet- en regelgeving voor de gezondheidszorg.
  • Je beschikt over een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit en bent communicatief- en adviesvaardig.

Wij zoeken bij voorkeur een kandidaat die voorheen werkzaam is geweest in een vergelijkbare functie bij een zorg gerelateerde instelling.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Dienstverband 
Een uitdagende nieuwe functie in ontwikkeling. Het dienstverband is bespreekbaar met betreft een contractomvang van gemiddeld 28-36 uur per week. De aanstelling is in eerste instantie voor een periode van 2 jaar. Aanvang zsm.

Werktijden 
De arbeidsduur en indeling van de werktijden worden flexibel en in onderling overleg geregeld.

Salaris 
Als projectleider zorg word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 60, met een salaris van maximaal € 4.407,65 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

Informatie
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hugo Kuyper directeur bedrijfsvoering a.i. op telefoonnummer 06-24357098.

Meer informatie HIER