Deel je passie!


Dit is gekozen naar aanleiding van vorig jaar. “Wij vroegen aan verschillende ondernemers welk woord het beste bij hen past. ‘Passie’, hoorden wij vaak. En daarom is dat het thema van deze editie. Wij nodigen zoveel mogelijk ondernemers uit om deze passie met ons en alle bezoekers te delen”, zegt Key Accountmanager Robert Hoelen namens Evenementenhal Venray.

Ondernemers Vakdagen wordt voor het zesde jaar op rij gehouden. Dé business-to-business netwerkbeurs voor Limburg en Oost-Brabant telt ruim 140 exposanten en kan rekenen op bijna 5.000 bezoekers, bestaande uit beslissers uit het regionale MKB.
Grote partners zoals MKB-Limburg en BS Morgen zijn ook dit jaar van de partij.

De beurs kenmerkt zich als een aaneenschakeling van beursvloer, kennissessies, netwerkborrels en Side Events met inspirerende sprekers.
Van het Openingssymposium (Jaarsymposium MKB-Noord Limburg) op dinsdag tot aan het laatste VIP-Event op donderdag, alles staat in het teken van ontmoeten,
verbinden en kennis opdoen.

Limburg Onderneemt is ook dit jaar één van de mediapartners en uiteraard met een stand aanwezig op het evenement. Meer info over Ondernemers Vakdagen: www.evenementenhal.nl/ondernemersvakdagen