Deens bedrijf hoofdsponsor Roda JC Kerkrade

Roda JC heeft met MASCOT WORKWEAR een overeenkomst gesloten als hoofdsponsor. Onder die naam neemt het bedrijf de komende twee seizoenen onder meer de prominente plaats in op het shirt van eredivisieclub.

MASCOT volgt transportbedrijf KLG op dat de afgelopen twee jaar op het shirt van de club uit Kerkrade stond.

De samenwerking betreft in eerste instantie een periode van twee seizoenen, maar beide partijen hebben nu al de intentie uitgesproken om een langdurig partnership met elkaar aan te willen gaan. MASCOT is een Deens familiebedrijf dat werkkleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt, produceert en wereldwijd exporteert. Het hoofdkantoor van MASCOT ligt in Silkeborg (Denemarken). In Nederland heeft het bedrijf een showroom in Naarden. Verder zijn er dochterondernemingen in o.a. Duitsland en Frankrijk. In Vietnam en Laos beschikt MASCOT over eigen fabrieken. Het bedrijf werd in 1982 opgericht en heeft 2.300 medewerkers in dienst.

Michael Grosbøl, CEO van MASCOT International A/S: “Roda JC heeft een zeer positieve indruk op ons gemaakt. De normen en waarden, maar zeker ook de achtergrond in de mijnbouw van de club, passen heel goed bij ons bedrijf en onze werkkleding en veiligheidsschoenen. Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met een club met een grote traditie en verwachten een zeer vruchtbare samenwerking.”