Derde generatie treedt toe bij Advocatenkantoor Kerckhoffs Maastricht

Met de komst van Philippe Kerckhoffs (25) naar het advocatenkantoor van zijn vader, treedt opnieuw iemand van de derde generatie Kerckhoffs toe tot het kantoor. Het advocatenkantoor werd in 1950 opgericht. Op dit moment werken vader Roel Kerkhoffs en dochter Valerie Kerckhoffs er al. Philippe wordt 22 februari door de rechtbank beëdigd tot advocaat en gaat dan aan de slag bij het familiebedrijf.

Philippe Kerckhoffs heeft in 2016 zijn master privaatrecht (cum laude) afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Ter verbreding van zijn horizon en het opdoen van ervaring, heeft hij na zijn studie bij verschillende grote advocatenkantoren in de Randstad gewerkt en een aantal maanden in Londen gestudeerd.

Hij heeft  er bewust voor gekozen om aan de slag te gaan bij een kantoor dat zich voornamelijk focust op ondernemingen.  “Met volle overtuiging en ambitie ga ik samen met de hier reeds werkzame advocaten de uitdaging aan om de kwaliteit van dit kantoor en de praktijk respectievelijk gestand te blijven doen en verder uit te bouwen, om uiteindelijk  tezamen met mijn zus, Valerie Kerckhoffs, samen met anderen het stokje van mijn vader over te nemen.”

Philippe zal zich gaan focussen op het ondernemings- en insolventierecht.

Roel Kerckhoffs

Valerie Kerckhoffs

Philippe Kerckhoffs