Designhotel Maastricht voortaan onderdeel van Eden Hotels

Designhotel Maastricht is vanaf deze week onderdeel van Eden Hotels. De hotelgroep van de familie Dijkstra, waarvan de naam na het overnemen van Hampshire Hotels naar de achtergrond verdween, legt de nadruk op de individuele hotels en hun lokale karakter. Eden Hotels bestaat uit dertien hotels in Nederland. General Manager Sita Tadema heeft de leiding over designhotel Maastricht.

Hotelfamilie
Léon Dijkstra, Directeur van Eden Hotels, is blij dat hij het lokale ondernemerschap weer centraal kan zetten: “Het begon allemaal in 1947, toen mijn opa een hotel in Tzummarum kocht. Vanaf dat moment was mijn familie, eerst onder leiding van opa Doede, toen van vader Sjoerd en nu van mij, een hotelfamilie. In 1977 kocht mijn vader het Eden Hotel aan de Amstel in Amsterdam en zo kwam Eden voor het eerst bij ons bedrijf binnen. Ik was meteen aan die naam gehecht en we kozen het in 1999 als merk voor onze groep van drie hotels. Dat Eden Hotels nu, twintig jaar later, dertien hotels omvat vind ik geweldig.”

Over Eden Hotels
Eden Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat bestaat uit 19 eigen hotels met een uniek eigen karakter. De hotels zijn ondergebracht bij drie gerenommeerde hotelmerken: Eden Hotels, Hampshire Hotels en Holiday Inn. Elk hotel is onlosmakelijk verbonden met de buurt en het lokale leven. De dertien Eden Hotels binnen de totale groep zijn American Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, Rembrandt Square Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, City Hotel Hengelo, Hotel de Broeierd Enschede, Hotel Holthurnsche Hof Berg en Dal, Crown Hotel Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden en Hotel Mooi Veluwe Putten.