Directeur Van der Linden van Rabobank Westelijke Mijnstreek vertrekt en gaat naar Venlo

Jacques van der Linden verruilt Rabobank Westelijke Mijnstreek voor Rabobank Venlo e.o. Na een periode van bijna 7 jaar verlaat Jacques van der Linden Rabobank Westelijke Mijnstreek en treedt hij in dienst als directievoorzitter van Rabobank Venlo e.o. Directie en medewerkers van Rabobank Westelijke Mijnstreek betreuren zijn vertrek, maar feliciteren hem met deze nieuwe stap. De huidige directeur Bedrijven, Harry Lempens, wordt benoemd tot waarnemend directievoorzitter.

Rabobank Venlo e.o. is verheugd Jacques van der Linden als nieuwe directievoorzitter aan te kunnen aankondigen. Jacques start op 15 augustus en volgt daarmee René de Beer op. René de Beer vervulde de afgelopen maanden deze rol op interim basis in verband met ziekte van Dick Hak. Dick Hak heeft besloten zijn functie neer te leggen. Zijn beslissing houdt onder meer verband met zijn gezondheidssituatie en zijn wens om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Jacques: “Ik laat in de Westelijke Mijnstreek een solide organisatie in een dynamisch werkgebied achter. Ik heb er met veel plezier gewerkt. Maar ik zie ook goede kansen in Venlo. Rabobank Venlo e.o. is een ijzersterke bank met haar wortels diep en breed geworteld in haar werkgebied. De bank is efficiënt en effectief ingericht. Daar kunnen leden, klanten en medewerkers trots op zijn! De bank staat er in alle opzichten goed voor waardoor de focus ook ligt waar die moeten liggen: het samen realiseren van de ambities van klanten en leden.”

In de regio Venlo ontstaan de komende jaren grote uitdagingen onder andere door het inrichten van de Brightlands Campus Greenport Venlo. De ervaringen en verdiensten van de Jacques van der Linden bij Rabobank Westelijke Mijnstreek en eerdere banken maken hem bijzonder geschikt voor deze positie. Jacques van der Linden vormt samen met Addy Lutgenau en Jos van Daele de nieuwe directie van Rabobank Venlo e.o.