Directievoorzitter Rabobank wordt ook voorzitter Raad van Toezicht Gilde Opleidingen

Directeur Jacques van der Linden van de Rabobank Westelijke Mijnstreek is de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Gilde Opleidingen. Hij heeft het stokje overgenomen van Pieter van Dreumel die na twee termijnen afscheid neemt. Van der Linden is sinds 2011 lid van de Raad van de Toezicht.
De vrijkomende plek binnen de RvT wordt nu ingenomen door Bryan Rook­huijzen (1954). De geboren Haarlemmer kan bogen op een lange bestuurlijke carrière binnen de politie. Tussen 2004 en 2013 was hij korpschef van de politie Limburg-Noord. Tegenwoordig is Rookhuijzen directeur-bestuurder van de stichting Waardering Erkenning Politie in Doorn, een organisatie die onder­steunt, verbindt en samenwerkt met partijen die zich inzetten voor erkenning en waardering van politiemensen.

Verder heeft Christine van Basten afscheid genomen als lid van de Raad van Toezicht van Gilde Opleidingen. Haar taken worden per 1 september over­genomen door Leon Poels (1954), bestuursvoorzitter van de Stichting Gehandicaptenzorg Limburg.