Doek valt voor drie Limburgse La Ligna winkels (moederbedrijf failliet)

De winkels blijven op verzoek van de curator wel nog open. La Ligna is een modemerk uit Groningen en heeft in Nederland 5o winkels en een webshop. Er werken 250 mensen bij La Ligna.

Hieronder meer informatie over het bedrijf (bron: website):

In 1984, opende La Ligna voor het eerst haar deuren aan de Stoeldraaierstraat te Groningen. In deze gezellige winkel vielen de kleurrijke truitjes en bloesjes erg goed in de smaak bij de klanten en al snel werden er rokken en broeken toegevoegd aan het assortiment.

Toen bleek dat de formule van La Ligna succesvol was, werd besloten om het aantal filialen uit te breiden. Door heel Nederland schoten nieuwe vestigingen van La Ligna als paddenstoelen uit de grond en het klantenbestand bleef maar groeien. Ook het assortiment werd steeds breder en in 1992 werd er een ontwerpster aangesteld die voortaan alle damesmode zelf zou ontwerpen voor La Ligna. Er ontstond een exclusieve totaalcollectie die onder het private label La Ligna op de markt werd gebracht.

Momenteel heeft La Ligna 50 filialen door heel Nederland en een hoofdkantoor met distributiecentrum in Leek. Met meer dan 250 enthousiaste medewerkers en een onderscheidende, eigen collectie hopen wij jou als gewaardeerde klant te mogen voorzien van onze kleurrijke damesmode.