Drie bedrijven in finale pitch-wedstrijd. Wint het condoom met vleugeltjes, de slimme shopper of VR?

In november kwamen 16 ondernemers aan de aftrap om zich te mogen kronen tot Unicorn 2017. Dat was tijdens de eerste voorronde in Sittard. Na een tweede ronde in Roermond zijn er nu nog drie talenten over in de door Baat accountants & adviseurs georganiseerde pitch-competitie Battle of the Unicorns. Maandag 12 juni volgt de ontknoping in Lumière Cinema te Maastricht.

Gaspard Jaspars van  Sjoprz, Jos Dohmen en Dejan Janevski van Wingman en Christian Wauben van VR-studio zijn de drie finalisten die tegen elkaar strijden om de titel ‘Unicorn van Limburg 2016/2017’ en een succes-pakket ter waarde van €10.000,-. Voor de finale zullen zij bezoek krijgen van een deskundige jury waarbij zij de laatste kans krijgen deze te overtuigen waarom zij de titel verdienen.

Over Sjoprz: (tekst van website)

Sjoprz is jouw hulp bij je dagelijkse boodschappen. Wil jij geld besparen? Of kies je voor gemak en besteed je graag minder tijd aan boodschappen doen? Of vind jij het vooral belangrijk dat je weet wat je eet en maak je het liefst gezonde keuzes? Voor jezelf en je omgeving? Waar jij ook voor kiest, Sjoprz helpt je erbij.

Want hoe bewust doe jij je boodschappen?
Je pakt een product uit het schap. Maar weet je ook welk alternatief er is? Een goedkoper product? Of een gezondere variant? En weet jij of datzelfde product bij de supermarkt verderop net in de aanbieding is? En haal je wel alles in huis wat je nodig hebt?

Met Sjoprz weet je dat allemaal.
Je ziet wat jouw boodschappen kosten en waar ze in de aanbieding zijn. Je hebt het gemak van je persoonlijke Sjoprz boodschappenlijst. Je ziet de voedingswaarde van je boodschappen.

Over Wingman: (tekst van website)

We hoeven je niet uit te leggen waarom je condooms gebruikt. En dat je het liever zonder doet snappen we ook. Maar we willen je wel graag vertellen waarom wij denken dat je Wingman een keer moet proberen. Wingman condooms zijn ontstaan uit persoonlijke frustratie: het omdoen van een condoom is niet sexy, vaak een hoop gedoe op het verkeerde moment, en het gevoel tijdens de seks is altijd minder.

Daarom ontwikkelden wij een nieuwe condoom dat doet wat het moet doen. Wingman condooms zijn vervaardigd uit een soepel en superdun materiaal voor een optimaal natuurlijk gevoel, supermakkelijk in gebruik en extra veilig.

Over VR-studio:(tekst van website)

In 3D, Beyond the sky is the limit!

VR-studio is een 3D visualisatie en (App)licatie development studio en richt zich vooral op het creëren van realistische belevingen eventueel i.c.m. e-content ( Gamification / Apps).

De finale wordt op 12 juni gehouden bij Lumière Cinema in Maastricht. Meer info HIER