Drie finalisten Limburg Export Award 2017

Hotraco, Neptunus en Numidia zijn doorgedrongen tot de finale van de strijd om de Limburg Export Award 2017. De award wordt op 8 november voor de twaalfde keer in uitgereikt bij de winnaar van vorig jaar, Schmitz Foam Products in Roermond. De vakjury koos de drie finalisten uit een shortlist van zes Limburgse bedrijven.

De uiteindelijke winnaar ontvangt een geldprijs van 10.000 euro en een kunstwerk van de Roermondse kunstenaar Dick van Wijk.

Hotraco Group uit Hegelsom ontwikkelt en installeert regeltechnische oplossingen voor industrie, utiliteitsbouw en de agrarische sector.
Neptunus Group uit Kessel is gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijke accommodaties voor evenementen en demontabele gebouwen voor de huisvesting van onder meer sporthallen, supermarkten en showrooms.
Numidia uit Hertenverhandelt wereldwijd zuivelproducten zoals boter, melkpoeder en kaas.

De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit en wordt ondersteund door de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg, Zuyd Hogeschool en Universiteit Maastricht. Sponsoren zijn ING Bank, Seacon Logistics, Provincie Limburg, NV Industriebank LIOF en Boels Zanders Advocaten. De eerdere edities werden gewonnen door achtereenvolgens Adams Pauken uit Ittervoort, Weir Minerals Netherlands BV uit Venlo, Hauzer Techno Coating uit Venlo, Van Aarsen International uit Panheel, Scelta Mushrooms uit Venlo, Koninklijke Kusters Engineering uit Venlo, WP Haton uit Panningen, Thomas Regout uit
Maastricht, Linssen Yachts uit Maasbracht, Bruynzeel Storage Systems uit Roermond/Panningen en Schmitz Foam Products uit Roermond.