Duramotion breidt uit en vestigt zich in nieuw pand (koopt voormalige sporthal Heerlen)

Duramotion uit Hoensbroek, groothandel in pv-producten gaat een nieuw pand in gebruik nemen in Heerlen. Het bedrijf heeft een voormalige sporthal aan de Huisbergerstraat  in Heerlen gekocht. De sporthal was eigendom van de gemeente Heerlen. De komende maanden wordt het pand verbouwd.

Over het bedrijf: (bron website)

Duramotion is voortgekomen uit Solinq B.V. de zonne energietak van TKH (Twentsche Kabel Holding). Duramotion is dé groothandel voor installateurs. Met onze ruime ervaring in duurzaamheidsprojecten weten wij waar onze klanten behoefte aan hebben. Wij ondersteunen onze klanten en denken graag met ze mee in ieder project. Bij Duramotion kunt u terecht voor advies, calculaties, 3d designs, inkoop, service, support en trainingen. Met Duramotion als leverancier weet u zeker dat u kwalitatief hoogwaardige producten aanbiedt.

Onze kracht

  • Wij hebben naast uitgebreide technische kennis  ook ruime (praktijk) ervaring in alle aspecten van zonne energie systemen, installaties en support.
  • Wij ontzorgen installateurs met onze unieke offerte module.
  • Wij adviseren onze klanten, zodat het juiste product voor de juiste toepassing ingezet wordt.
  • Wij bieden onze klanten toegevoegde waarden door  het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten  tegen concurrende prijzen.
  • Ons professionele team staat altijd voor u klaar. Met onze Duramotion Express Delivery kunnen wij onze klanten tijdens kantooruren ook op projectlocatie (na)leveren. U kunt bij ons terecht voor alle vragen op het gebied van zonne energie projecten en wij helpen u graag om de juiste producten te vinden voor ieder project.