Dynamis wint Mestreechter Geis Award

De award, een initiatief van KPE, is bestemd voor die organisatie binnen de bouw- en vastgoedbranche, die op de meest innovatieve en persoonsgerichte wijze opleidingen, trainingen en cursussen initieert en ontwikkelt voor haar medewerkers. Dynamis heeft de prijs ontvangen voor het opleidingstraject ‘In partnerschap van visie naar uitvoering’. Boek & Offermans Makelaars met kantoren in Maastricht, Heerlen, Venlo en Venray is een van de partners van Dynamis.

Ron Koenen, directeur KPE: “De jury, onder voorzitterschap van Prof. dr. Theo Bastiaens, heeft Dynamis tot winnaar van onze opleidingsprijs 2017 uitgeroepen, omdat dit bedrijf een divers en flexibel programma van hoge kwaliteit aanbiedt aan haar medewerkers. Vanuit de certificerende instanties worden hoge eisen gesteld aan de opleidingsprogramma’s in de vastgoedbranche. Dynamis heeft in dit project deze eisen vertaald in een regionaal flexibel opleidingsprogramma dat optimaal aansluit bij de opleidingsvraag van haar partners en medewerkers. Deze duidelijke focus op de professionalisering van medewerkers, zowel vanuit het verplichte karakter als vanuit de individuele behoefte, vertaalt zich in een hoge kwaliteit dienstverlening, nu en in de toekomst.”

Over de Mestreechter Geis
De Mestreechter Geis is een bronzen beeld in Maastricht op het plein bij de Kleine Stokstraat. Dit beeld is van de Haarlemse kunstenaar Mari Andriessen en staat sinds 1962 in Maastricht. Het is een speels, charmant, zwierig en Bourgondisch figuur. Deze ingrediënten moeten volgens Bastiaens bij de ontwikkeling en organisatie van opleidingen, trainingen en cursussen aanwezig zijn om de gestelde doelstellingen op een innovatieve en persoonlijke manier te behalen. In 2008 is de Mestreechter Geis Award door KPE in het leven geroepen om het ontwikkelen van innovatieve en persoonsgerichte opleidingen, trainingen en cursussen binnen de bouw- en vastgoedbranche te stimuleren.

Over KPE
KPE (Maastricht) is het kennis- en opleidingscentrum voor alle functionarissen werkzaam in de bouw- en vastgoedbranche en is trendsetter als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe trainingen, opleidingen en coachingsvraagstukken. Deze worden verzorgd door specialisten uit de verschillende vakgebieden, die hun sporen verdiend hebben in de praktijk. Dat biedt de deelnemers een meerwaarde: theorie komt tot leven door praktijkvoorbeelden. KPE bestaat inmiddels langer dan 18 jaar en werkt in heel Nederland vanuit de drie vestigingen Maastricht, Dordrecht en Doetinchem.

Over Dynamis
Met 40 vestigingen verspreid over Nederland is Dynamis één van de grootste spelers op het gebied van wonen, bedrijfsonroerendgoed, taxaties, research en vastgoedconsultancy. Dynamis is de overkoepelende, landelijke fullservice-organisatie voor haar vastgoedpartners en vestigingen door heel Nederland. Dit zorgt voor grote regionale en lokale betrokkenheid. Zij faciliteren hun partners op het gebied van research, kennisdeling, marketing en landelijke naamsbekendheid. Daarnaast begeleiden zij opdrachtgevers bij hun landelijke vastgoedvraagstukken.