De van oorsprong Sittardse bouwonderneming Laudy Bouw & Ontwikkeling gaat haar focus weer volledig richten op de regio Limburg. Zij doet dit onder leiding van een nieuw directieteam. Directies van Laudy en moederbedrijf Ballast Nedam zijn hierover gezamenlijk tot overeenstemming gekomen. De vier vestigingen in Noord-Brabant en Gelderland gaan verder onder de naam Ballast Nedam Zuid.

De afgelopen jaren heeft Laudy, vanuit een zevental vestigingen verdeeld over de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland, vele mooie projecten mogen realiseren in Zuid-Nederland. Om de dienstverlening aan de opdrachtgevers optimaal te kunnen laten functioneren en de potentie in de regio’s nog beter te benutten, is besloten om de focus weer volledig op de regio Limburg te richten. Het hoofdkantoor van de organisatie blijft daarbij in Sittard gevestigd.

Binnen het Ballast Nedam-concern opereert Laudy vanaf heden zelfstandig onder aansturing van een eigen, nieuw directieteam. Per 1 juli a.s. zullen de directieleden Jack Corten en John Kreugel de organisatie verlaten om hun carrière elders voort te zetten. De bouwonderneming wordt voortaan aangestuurd door directeur Raymond Veugelers. Andere leden van het nieuwe directieteam zijn Roel Goossens (adjunct-directeur Bouwontwikkeling) en Rob Salden (adjunct-directeur Bouwrealisatie). Alle drie de directieleden zijn ervaren medewerkers van LAUDY met een grote verbondenheid met het bedrijf en de regio Limburg. Raymond: “Ik ben verheugd over het feit dat we het nieuwe directieteam volledig intern hebben kunnen invullen met ervaren mensen die de organisatie door en door kennen. Een waarborg voor het behoud van de cultuur en continuïteit van onze organisatie, waarvan de basis al ruim 165 jaar geleden reeds is gelegd. Het nieuwe team geniet daarbij ook het volste vertrouwen van de Raad van Bestuur van ons moederbedrijf Ballast Nedam en haar enig aandeelhouder Renaissance Construction.”