Elektrogroothandel Frigé verhuist dit jaar van Maastricht Airport naar Heerlen

Elektrogroothandel Frigé verhuist dit jaar van Maastricht Airport naar In de Cramer 10 in Heerlen.

Volgens directeur Harry Loppersum kon het pand in Maastricht goed verkocht worden en was het pand in Heerlen – waar Frigé vandaan komt – te koop.

Bij Frigé werken in Nederland 21 mensen.

Afhankelijk van de ontwikkelingen bij de andere vestigingen in het land besluit Frigé nog de zaak in Heerlen uit te breiden. In dat geval bekijkt Aelmans Adviesgroep de mogelijkheden.

Over Frigé

Elektro Groothandel Frigé is een marketing- en verkooporganisatie die vanuit drie  vestigingsplaatsen in Nederland haar afnemers voorziet van elektrotechnische materialen en informatie over toepassingen.

Alle vestigingen van Frigé zijn voorraadhoudend en beschikken over eigen vervoer. Hierdoor kunnen wij de benodigde materialen vrijwel direct bij onze afnemers of bij de bouwplaats bezorgen.

Onze afnemers zijn kleine en middelgrote installatiebedrijven alsmede industriële ondernemingen die zelf installeren en produceren.

Het verkoopteam van Frigé heeft een gedegen technische opleiding en wordt door middel van trainingsprogramma’s voortdurend verder opgeleid op het gebied van producten en hun specifieke toepassingen. Daar waar standaardoplossingen tekortschieten zullen technische adviseurs en productspecialisten u ondersteunen en meedenken bij het vinden van een passende oplossing.

Door het voortdurend ontwikkelen en uitbreiden van het leveringspakket waarborgt Frigé haar continuïteit. Dit leveringspakket wordt gepresenteerd door middel van uitgebreide catalogi en in elektronische vorm (website/internet).