Enexis (>100 fte) en Imagro (

enexis(10(1)

Enexis won in de categorie grootbedrijf, meer dan 100 medewekers.  In die categorie werden Obvion en Lidl nummer twee en drie.

Imagro sleepte de titel binnen in de categorie voor bedrijven tot 100 fte. Wiertz Personeelsdiensten en Kabisa werden in deze afdeling nummer twee en drie.

imagro(06(1)

 

Hieronder het persbericht van de LWV:

Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) kroont provinciale winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2015/2016

Op 14 april 2016 huldigt de LWV de 2 provinciale winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. De LWV startte in 2014 samen met Keyport2020 en Limburg Economic Development de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Deze verkiezing is onderdeel van het imago-project Limburg Magnet, een initiatief van de LWV. Het project is gericht op het boeien, binden en benutten van talent voor Limburg. Inmiddels zijn ook MKB-Limburg en LLTB partner geworden van Limburg Magnet.

Veel scholieren, studenten en Limburgers in het algemeen kennen de meeste Limburgse bedrijven helaas niet. Een gemiste kans aangezien studenten en jong talent om die reden de provincie verlaten en hun geluk beproeven in de Randstad. Doel van dit maatschappelijk project is om de aantrekkingskracht en carrièremogelijkheden van het Limburgse bedrijfsleven onder de aandacht te brengen van studenten (MBO, HBO en WO), starters en jong talent. Al tijdens hun opleiding worden studenten in contact gebracht met relevante werkgevers die aansluiten bij hun opleiding.

Verloop verkiezing
Na de regionale voorrondes, was het vanaf februari tot en met april tijd voor de finale. Hierin streden de werkgevers voor de provinciale titel: Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2015/2016. Hierbij reikt de LWV twee prijzen uit, te weten: de winnaar in de categorie MKB en de winnaar in de categorie grootbedrijf.