Uitgever en mede-eigenaar van Mes & Vork Media Groep uit Margraten, Esther Theunissen, volgt Cees van Stiphout op als president van SKÅL Limburg.

SKÅL International is de enige wereldwijde branchebrede organisatie op het gebied van toerisme, (zaken)reizen, recreatie, hospitality en daaraan gelieerde bedrijven. De organisatie bestaat al ruim 80 jaar, kent een wereldwijd netwerk van 16.000 leden uit 80 landen en is onderverdeeld in bijna 400 clubs. SKÅL International Limburg is daarvan de enige grensoverschrijdende club wereldwijd met leden uit zowel Belgisch- als Nederlands-Limburg.

Leden van een club hebben een leidinggevende of marketing-sales functie in de toeristische of recreatieve wereld. Ook bepaalt iedere club haar eigen jaarprogramma. Vaak is er een maandelijkse bijeenkomst, waarbij een thema of een bezoek aan een toeristisch of recreatief bedrijf centraal staat. Daarbij worden ook actuele ontwikkelingen en brandende zaken in het toeristisch en recreatief bedrijfsleven besproken.