Evenementenhal Venray lanceert zakelijke versie van Tinder: ‘datingfunctionaliteit’ voor ondernemers

Evenementenhal (onder meer in Venray) breidt haar eigen Evenementenhal App uit met een Match & Meet functie. Deze functie is vanaf de vakbeurs Energy Platform (31 mei, 1 & 2 juni) te gebruiken door exposanten en bezoekers. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. Zo gaat netwerken nog sneller.

“Zie het als een zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt”, zegt Dennis Wijnands, Manager Marketing & Communicatienamens Evenementenhal.

Hoe werkt Match & Meet?

Exposanten moeten branches selecteren waarin ze werkzaam of geïnteresseerd zijn. Er kunnen maximaal drie branches worden geselecteerd. Met deze criteria worden matches gemaakt met bezoekers die dezelfde voorkeuren hebben ingegeven. Bezoekers kunnen in de App aangeven in welke exposanten ze geïnteresseerd zijn. Deze kunnen ze favoriet maken. Op het moment dat dit is gedaan, krijgt de exposant een melding en kan er gematched worden.