Concepts&More na Geulpoort (Valkenburg) weer in problemen? Nu executieveiling inventaris Time Out

De fiscus heeft opdracht gegeven tot een executieveiling van café- en restaurantinventaris van Concepts&More uit Maastricht. De veiling vindt plaats op woensdag 13 september om 11.00 uur aan het P. Debyeplein 15 in Maastricht. Op dit adres is het sportcentrum van de Universiteit van Maastricht gevestigd.

Op de website van Concepts&More valt te lezen dat ze daar vorig jaar sportcafé ‘Time Out’ hebben geopend: ‘Op 24 augustus 2015 werd het contract tussen Concepts&More en Maastricht University getekend. Concepts&More opent januari 2016; “Time Out” in het nieuwe sportcentrum te Randwijck.’

De bestuurder van Concepts&More laat in een reactie weten dat hij sinds 6 augustus zijn taken niet meer kan uitvoeren en verwijst voor commentaar naar een medewerker. Deze op zijn beurt laat weten zich -als werknemer- te onthouden van elk commentaar.

Concepts&More was ook de exploitant van het horecagedeelte in de nieuwe Geulpoort in Valkenburg. Na een half jaar actief te zijn geweest, vertrok het bedrijf daar weer eind vorig jaar. Toenmalig burgemeester Martin Eurlings liet destijds weten dat een persoonlijk en zakelijk drama van de exploitant ten grondslag lag aan het staken van de bedrijfsvoering. Het bedrijf liet een betalingsachterstand achter.

De deurwaarder die belast is met de executieverkoop is H.J.M.J. Bessems.

LET OP! Aangekondigde veilingen kunnen tot op het allerlaatste moment worden geannuleerd of verplaatst.

Bij de executieveiling worden de volgende zaken aangeboden:
Geluidsinstallatie
radio/cd-speler in imitatie jukebox look
kassasysteem
barmeubilair
saladiere
ijsblokjesmachine
citruspers
nootjes dispenser
partij servies
partij glaswerk
kop en schotels gemerkt
koffie-maalmachine
koffie/espressomachine
diepvrieskast RVS
koelkast RVS
koelwerkbank
bakplaat
steamer
Inductiekookplaat
vaatwaaser
partij diversen