Expositie van de Limburg en Co / InnovAward businesscases

Tot en met 8 april aanstaande is er een mobiele expositie die de provincie rondgaat waarin de 15 businesscases van de Limburg en Co / InnovAward te zien zijn. Deze werden genomineerd voor de vakjuryprijs die december jl. werd uitgereikt. De jury kende de prijzen toe aan de bedrijven: Granito, Eurofibers en Hotraco, ieder met een eigen opvallende innovatie die voor meer economische groei zal zorgen. Er kan vanaf nu door het publiek gestemd worden voor de publieksprijs die op 31 maart aanstaande wordt uitgereikt.

De 15 genomineerden waren van zulk hoog niveau en dermate spectaculair dat de provincie heeft besloten om een reizende expositie te maken. Deze is nog te zien:
– 29 januari tot en met 18 februari – Zuyd HS, Ligne 1 te Sittard-Geleen
– 19 februari tot en met 1 maart – Citaverde College, Geusseltweg 45C te Maastricht
– 2 maart tot en met 8 april – Cube, Museumplein 2 te Kerkrade.
Daarna is de expo permanent te zien in Innovatoren, Sint Jansweg 15 te Venlo.

Het publiek kan stemmen op een van de projecten waarvan men vindt dat het een voor Limburg belangrijke innovatie is. Dit kan ter plekke op de expo maar ook via de site: www.limburgenco.nl/innovaward/publieksvoting. De prijs wordt bekend gemaakt tijdens het evenement Showroom Limburg op 31 maart op het Museumplein Limburg in Kerkrade.

De Limburg & Co InnovAward stimuleert ondernemers in het midden- en kleinbedrijf tot echte innovaties van producten of diensten en het liefst in samenwerking met andere ondernemers.