FP International uit Heerlen besteedt logistiek uit aan familiebedrijf Curfs (persbericht)

Het Heerlense verpakkingsmaterialenbedrijf FP Internationa besteedt het proces van warehousing, logistiek en aftersales uit aan het familiebedrijf Curfs uit Gronsveld. Daarover hebben de twee bedrijven een overeenkomst gesloten.

Germaine Curfs: “Door deze samenwerking kan FP-International zich volledig op haar core-business richten en verzorgen wij de rest: van de opslag van de leveranciers tot het afhandelen van de retourzendingen”.

Curfs Logistics heeft naast een grote logistieke divisie ook uitgebreide warehousing faciliteiten. Vanzelfsprekend ook met Value Added Logistics services tot en met het afhandelen van alle import – en export documenten en douanezaken. Met de nieuwe dienstverlening neemt Curfs het totale fysieke distributieproces van klanten uit handen. Curfs Logistics zorgt voor de aanlevering van grondstoffen en aan het einde van de productielijn staat de truck klaar om de producten naar de opslag in Gronsveld te transporteren en voor de verdere afhandeling zorg te dragen.

Frank Pörteners, Director Operations Europe FP International: “Voor ons is service hét belangrijkste aspect van de bedrijfsvoering en dan met name de leverbetrouwbaarheid naar klanten. Curfs heeft tijdens het tender proces bij FP de meeste indruk gemaakt met hun professionele benadering t.a.v. de bestaande processen en heeft actief meegedacht én meegewerkt aan het optimaliseren ervan met als gevolg dat we beter dan ooit onze klanten kunnen beleveren en klaar zijn voor toekomstige groei.”

Curfs Logistics & Warehouse is een familiebedrijf met 100 medewerkers, 28.000 m2 warehouse en 48 trucks met Nederlandstalige chauffeurs. Het bedrijf is in 1961 opgericht door Jean en Marietje Curfs en is gevestigd in Gronsveld.