Frissen Valkenburg sleept grote order binnen bij Mitsubishi in Born

Het Europese onderdelenmagazijn van Mitsubishi Motors te Born gaat de komende jaren heftrucks en magazijntrucks van familiebedrijf Frissen Intern Transport uit Valkenburg aan de Geul afnemen. Daarover hebben de twee bedrijven een langlopend leasecontract afgesloten. In eerste instantie worden er 42 van de 55 trucks vervangen; de eerste machines zijn inmiddels geleverd.

Maurice Lamers, manager warehouse operations bij Mitsubishi:  “Wij hebben begin 2015 een tender uitgeschreven en naar 3 verschillende leveranciers gestuurd. Nadruk hierbij lag op service, meedenken, laatste stand van de techniek betreffende ergonomie en uiteraard lage operationele kosten in samenhang met een hoge betrouwbaarheid.  Binnen ons bedrijf hadden we op dat moment nog weinig kennis van hetgeen Frissen voor ons kon betekenen; dit veranderde echter snel. Frissen Intern Transport heeft tijdens het traject de meeste  indruk gemaakt mbt  de professionele en persoonlijke benadering, het meedenken en de vele verbetervoorstellen. Tevens zijn onze medewerkers actief betrokken geweest bij de eindbeslissing o.a. door het rijden op verschillende demo machines  na uitvoerige instructie door Frissen.

Jean-Pierre Jorissen, accountmanager bij Frissen: “het binnenhalen van zo’n grote klant is een opsteker voor ons bedrijf. Dankzij onze professionele aanpak en goede service weten steeds meer bedrijven ons te vinden en vast te houden.”

Schermafbeelding 2016-08-01 om 10.57.46

Op de foto Maurice Lamers van Mitsubishi  (l) en Jean-Pierre Jorissen van Frissen Intern Transport

Frissen Intern Transport maakt deel uit van de Frissen groep, het familiebedrijf uit 1954 is gevestigd in Valkenburg en kent inmiddels verschillende vestigingen. De trucks die geleverd worden zijn van het merk UniCarriers en CAT Lift, het toeval wil dat Mitsubishi Heavy Industries inmiddels hoofdaandeelhouder is van beide merken.