Janssen Kerres neemt nu ook Peugeot-dealers in Weert en Roermond over

Autobedrijf Janssen Kerres neemt per 1 november 2017 de Peugeot-dealerschappen in Weert en Roermond over van Wassink Autogroep. Alle Sales en After Sales-activiteiten van Peugeot worden door Janssen Kerres voortgezet. De personeelsleden worden overgenomen. Janssen Kerres is vanaf die datum operationeel vanuit het pand aan de Graafschap Hornelaan 169 in Weert en vanuit het pand aan de Sodaweg 1 in Roermond.

“Wij zijn ontzettend blij met deze overname en verheugen ons om er een mooie start van te maken. Deze stap is een positieve aanvulling voor ons gehele verzorgingsgebied én de Janssen Kerres organisatie, met een sterk en vernieuwd modellengamma van Peugeot. De overname van het Peugeot-dealerschappen van Wassink Autogroep past uitstekend in de groeistrategie van Janssen Kerres”, vertelt Olaf Janssen, algemeen directeur van Janssen Kerres.

Autobedrijf Janssen en Autobedrijf Kerres zijn onderdeel van Janssen Kerres Automotive B.V. Door fusering van beide familiebedrijven is in juli 2014 een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid- en Noord-Limburg tot en met Oost-Brabant. Janssen Kerres heeft 15 sales- en servicelocaties, verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroën, DS en Kia.