GeCo versterkt haar diensten en start nieuwe BV: CenS Industrial bv (persbericht)

Vakmanschap, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid, dat zijn de vier kernwaarden waar GeCo Machinefabriek al 15 jaar garant voor staat. Ervaren, enthousiaste en goed opgeleide vakmensen realiseren dit voor u en maken GeCo Machinefabriek tot een sterk bedrijf.

GeCo Machinefabriek in Maarheeze is  leverancier van fijnmechanisch materiaal. Wij beschikken over de nieuwste geautomatiseerde draai-freestechnieken. Met onze innovatie oplossingen wordt uw productieproces snel gerealiseerd en uitgevoerd. Gelegen in Noord-Brabant produceren wij zowel grote als kleinere series mechanische onderdelen.

Onze klanten zijn uiteenlopende bedrijven binnen de volgende industrieën: automotive, halfgeleider, elektronica, glas, connector, verpakking, grafische industrie en logistiek enz.

Om onze bestaande en nieuwe klanten in de toekomst nóg beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij besloten een nieuwe BV op te richten, die zich volledig gaat richten op het ontwikkelen en produceren van service onderdelen. CenS Industrial BV gaat per direct van start en zal worden gerund door twee zeer ervaren mensen in de branche, die zich al jarenlang bewezen hebben door het leveren van uitmuntende kwaliteit en service. Math Giesberts en Erick Jacobs zullen gaan zorgen voor een snelle, vakkundige service als het gaat om uw reserve onderdelen en service en (preventief) onderhoud aan uw machines. Ook als er geen tekening meer is van uw onderdeel, kan CenS Industrial dit voor u realiseren.