Gemeente Horst aan de Maas achtste partner van Bright Tree

De gemeente Horst aan de Maas heeft zich als achtste partner aangesloten bij het samenwerkingscluster Bright Tree. Binnen dit samenwerkingsverband zetten organisaties zich in om innovatieve projecten op gebied van biologische gewasbeschermingsmiddelen voor de boomkwekerij te stimuleren, initiƫren en realiseren.

De gemeente Horst aan de Maas is van oudsher nauw verbonden met de agrarische sector en ondersteunt diverse agrarische initiatieven, waaronder nu dus ook Bright Tree. Volgens wethouder Bob Vostermans past Bright Tree uitstekend binnen het profiel van Horst aan de Maas als agribusinessgemeente.

De partners van Bright Tree zijn een mix van ondernemers, overheid en onderwijs, die allen een relatie hebben met de boomkwekerijsector en op een unieke manier samenwerken. De betrokken partijen dragen ieder binnen hun expertise een nuttige bijdrage aan het cluster en zodoende ook aan een gezonde toekomst voor de boomkwekerijsector in de omgeving Horst aan de Maas en daarbuiten.

V.l.n.r. Dirand van Wijk en Edwin Kohrman (Cultus Agro Advies uit Lottum / partner en penvoerder Bright Tree) en wethouder Bob Vostermans van Horst aan de Maas