Op 1 mei gaat Ger Spee aan de slag als nieuwe directeur van MKB-Limburg. De voormalig directeur van het Toon Hermans Huis in Venlo zal zich bezig gaan houden met de operationele zaken bij MKB-Limburg. Voorzitter Monique Princen blijft zich bezig houden met de lobby en de belangenvertegenwoordiging en treedt naar buiten als vertegenwoordiger van MKB-Limburg.

Met een achtergrond in de bedrijfseconomie heeft Ger Spee in zijn carrière verschillende financiële functies ingevuld en ervaring opgedaan op het gebied van HRM. Verder was hij de sturende kracht achter Conferentiecentrum Groenewoud in Swalmen en het daaruit voortvloeiende medische centrum voor revalidatie. Als directeur van het Toon Hermans Huis heeft hij zich vooral bezig gehouden met de financiering en de naamsbekendheid van de stichting.

Ger Spee is geboren en getogen in Beesel. Als nieuwe directeur van MKB-Limburg heeft hij een duidelijk doel voor ogen. “Ik heb respect voor de passie van ondernemers en ik zou MKB-Limburg graag verder op de kaart zetten als waardevolle vertegenwoordiger van de leden. Verder zie ik MKB-Limburg graag groeien in hun rol als volwaardige gesprekspartner met partijen zoals de lokale, regionale en landelijke overheid. Mijn streven is om interactie tussen ondernemers mogelijk te maken, kennis te delen en op te treden als verbindende schakel.”

Vanuit standplaats Roermond vertegenwoordigt MKB-Limburg de belangen van ruim 1.300 kleine en middelgrote ondernemingen.