Gezocht: kandidaten voor de MKB L1mburg Prijs 2018

De MKB L1mburg Prijs wil bedrijven honoreren die maatschappelijke meerwaarde bieden met hun bedrijf of producten en diensten. De zoektocht naar bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen tot hun kernwaarde hebben benoemd, is geopend.

Welke onderneming gaat niet alleen voor een goed verdienmodel met bijbehorend financieel resultaat, maar ook voor maatschappelijke winst? In welk opzicht maakt het bedrijf de wereld – of een deel ervan – aantoonbaar beter? Het maakt niet uit op welk terrein het bedrijf actief is. De enige voorwaarde is dat het bedrijf in Limburg is gevestigd.

Jury
Een selectiecommissie beoordeelt de inschrijvingen en nomineert vanuit elke regio van MKB-Limburg (drie in totaal) een ondernemer/bedrijf. Een deskundige jury onder leiding van Monique Princen, voorzitter van MKB-Limburg, bezoekt de genomineerde bedrijven. De ondernemers krijgen de kans om hun bedrijf te presenteren en de jury ervan te overtuigen dat zij de hoogste maatschappelijke meerwaarde hebben. Bij de beoordeling door de jury wordt onder andere gekeken naar doorzettingsvermogen, creativiteit en gedurfd optreden, continuïteit en imago. In juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

Tot 1 maart 2018 kunnen bedrijven zich voor deze prijs aanmelden. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Winnaar 2017

Geelen Counterflow uit Haelen won de MKB L1mburg Prijs 2017. Het bedrijf is een innovatieve machinefabriek die zeer zuinige tegenstroom drogers en koelers ontwikkelt en bouwt voor de voedingsmiddelenindustrie.