Golden Singolo Award 2017 voor Robert Knippenberg (Capillo / Herten)

Robert Knippenberg, eigenaar van bloemenzaak Capillo uit Herten, heeft de Golden Singolo Award 2017 ontvangen. Knippenberg liet mede-genomineerden het Gooise Land uit Bussum en Paul Deckers van Paul Deckers, florale vormgeving uit Posterholt achter zich.

Volgens het juryrapport maakt het leveren van een zeer hoog kwaliteits en serviceniveau, trends niet te volgen maar te maken, gecombineerd met een rotsvast vertrouwen in een unieke, onderscheidende, eigen stijl en duidelijke visie van Robert Knippenberg een ondernemer, die als voorbeeld voor collega’s kan dienen.

Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt. Directeur Marco Hendriks van Opti-flor vindt het belangrijk om bloemisten te inspireren. “Dat doen we onder andere door bloemisten uit te nodigen een bezoek te brengen aan onze Concept Store Creating Center en onze recent geopende Treasure Room. Met de Golden Singolo Award proberen we bloemisten weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle bloemisten hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf.”


Het team van Capillo. V.l.n.r. Simone Knippenberg, Anke Ottinger, Robert Knippenberg en Bianca Cober.