Goodman breidt verder uit in logistieke hotspot Venlo

Goodman Group, de vastgoedgroep die wereldwijd logistiek vastgoed bezit, ontwikkelt en beheert, breidt haar aanwezigheid op Trade Port Noord Venlo uit met een nieuwe logistieke ontwikkeling van 19.192 m2. De ontwikkeling van de nieuwe, flexibele logistieke unit is het zesde project van Goodman in Venlo. Er worden op dit moment gesprekken gevoerd met potentiële kandidaten.

De nieuwbouw grenst aan het bestaande Goodman Venlo North Logistics Centre en zal in december 2017 klaar zijn. De logistieke ruimte is voorzien van kantoorruimte en mezzanine en kan onderverdeeld worden in meerdere units van 8.560 m2 tot 19.192 m2 waarbij TAPA-A mogelijk is. De kantoorruimtes en voorzieningen kunnen in samenwerking met Goodman op specifieke wensen van bedrijven uit verschillende industrieën zoals e-commerce en retail worden afgestemd.

“Goodman is al meer dan 10 jaar een ervaren partner voor vele logistieke bedrijven in de regio. We zien een sterke vraag naar moderne logistieke ruimtes in Venlo, de beschikbaarheid is echter schaars. Met deze uitbreiding bewijzen we opnieuw dat wij sterk in de regio geloven, nu en in de toekomst. De nieuwe logistieke unit biedt klanten een kwalitatieve, flexibel in te richten ruimte in dé logistieke hotspot van Nederland. Het feit dat wij klanten de zekerheid kunnen bieden voor eind 2017 de ruimte te betrekken, maakt het een unieke propositie in Venlo”, laat Lien Standaert, Country Manager Nederland bij Goodman, weten.

Met een totaal beheerd vermogen van € 23.3 miljard en 406 gebouwen is Goodman de grootste beursgenoteerde commerciële vastgoedgroep aan de Australische Stock Exchange en een van de grootste beursgenoteerde specialistische fondsbeheerders wereldwijd. Het bedrijf heeft 30 kantoren in 16 landen en er werken meer dan 1.100 medewerkers.