Gouverneurs Bovens en Reynders bezoeken elkaars provincie

Herman Reynders en Theo Bovens, gouverneurs van de beide Limburgen, gaan een werkbezoek brengen aan de elkaars provincie. Dat doen ze vanuit de gedachte dat de beide Limburgen interessante dingen te bieden hebben waarmee ze samen de krachten kunnen versterken. Aanstaande donderdag en vrijdag bezoeken ze plekken waar vitalisering van de samenleving en innovatieve ontwikkeling centraal staan.

“Nederland en Vlaanderen hebben er baat bij dat de grensoverschrijdende verhoudingen versterkt worden. Met dit werkbezoek willen we dit kracht bijzetten”, laat Theo Bovens weten.

Herman Reynders: “We gaan daarbij juist naar plekken die misschien niet zo voor de hand liggen, nét om nieuwe dingen van elkaar te leren kennen en ongekende troeven te ontdekken.”.

Donderdag 16 November is Nederlands-Limburg aan de beurt. Op het programma staan dan: Kasteel de Keverberg (Kessel),
Equestrian Centre de Peelbergen (Sevenum), Stadskantoor Venlo, Greenport Campus (Venlo), Stadhuis Weert en Kasteel Groot Buggenum in Grathem.

Vrijdag 17 November staat in Belgisch-Limburg op het programma: Wijnkasteel Genoels-Elderen (Riemst), Klooster Colen en het Doorkijkkerkje (Borgloon), Kasteel Hex (Heers-Heks) en in St.Truiden: PC Fruit, Punch Powertrain en Brouwerij Wilderen.