Green Barn: voor Fun, Food & Farm

Initiatiefnemers zijn Rob Jacobs, eigenaar van Budgetplant, en zijn dochter Lisanne. Enthousiast vertellen ze over de achtergrond van Green Barn.

“Letterlijk betekent onze naam groene schuur, een verwijzing naar de typische boerderijschuren die te vinden zijn op het platteland in Amerika en Canada” vertelt Rob. “Vaak kun je daar lokale producten en gerechten kopen. De gemoedelijke, ongedwongen sfeer van deze boerderijwinkels hebben we naar Nederland gehaald. Op die manier willen we onze klanten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met al het goede dat ons platteland te bieden heeft.”

Fun, Food & Farm

“Green Barn staat voor Fun, Food en Farm” legt Lisanne uit, die in de laatste fase van haar studie zit. “Fun, want kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen en daarnaast komen ze spelenderwijs van alles te weten over de groente, het fruit en de kruiden die bij ons te vinden zijn. Food, want in ons zelfbedienings­restaurant kunnen gasten genieten van verse, gezonde en vooral lekkere gerechten. Farm ten slotte is een verwijzing naar onder meer de dierenweide met verschillende bijzondere dieren.”

Ook voor wandelaars en fietsers

Green Barn is niet alleen ideaal voor bezoekers van het tuincentrum. Ook de vele wandelaars en fietsers in het nabijgelegen natuurgebied tussen Venlo en Kaldenkirchen vinden er een perfecte gelegenheid om even uit te rusten en te genieten van een kop koffie of een snelle lunch. Dankzij de eigen ingang hoeven gasten niet via het tuincentrum om een bezoekje te brengen aan het restaurant of het passantenterras.

t.b.v. Green Barn Venlo

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Green Barn is gevestigd bij tuincentrum Budgetplant in Venlo. Onder het motto ‘Meer betalen kan altijd nog’ biedt Budgetplant dezelfde kwaliteitsplanten en potterie als andere tuincentra, maar dan gemiddeld 10 tot 30 procent voordeliger. In de winkel van meer dan 30.000 vierkante meter vinden tuinliefhebbers onder meer tuin- en kamerplanten, potterie, meststoffen en gewasbescherming.

Dankzij de directe, grootschalige inkoop bij kwekers in heel Europa kan Budgetplant een uniek assortiment aanbieden met een laagste-prijsgarantie. Alle producten  kunnen eenvoudig via de webshop op www.budgetplant.nl worden besteld. Bestellingen worden afgeleverd in Nederland, België en Duitsland.

tbv Green Barn

Green Barn is gevestigd aan de Landweerweg 12A in Venlo. Op werkdagen is deze unieke horecagelegenheid geopend van 9.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 17.00 en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk is Green Barn ook online te vinden op www.greenbarn.nl en op Facebook.

t.b.v. Green Barn Venlo