Gunther Keulen (Restaurant en Kookstudio Oasis in Oirsbeek)

Wie ben ik?
Gunther Keulen, 52 jaar geleden geboren in Hulsberg. Toenmalige lts-opleiding gevolgd personeels- en keuken management. Voordat ik zelfstandig aan de slag ging, heb ik gewerkt bij Restaurant Bonne Auberge in Slenaken, ‘t Klauwes in Wahlwiller, Plasmolen in Plasmolen, Winselerhof in Landgraaf, Scholtishof in Stevoort (België), Prinses Juliana in Valkenburg, Arendshoeve in Bergambacht en Muiderbergh in Muiderberg.

CV van het bedrijf?
We zijn ons bedrijf in Oirsbeek gestart op 1 september 1991. Dat is alweer 25 jaar geleden. Behalve een restaurant hebben we een kookstudio en twee vergaderzalen. Ik sta in de keuken en mijn vrouw Pia is verantwoordelijk voor het restaurant.

Waarom bent u met het bedrijf gestart?
Dat heb ik van thuis meegekregen. Mijn ouders hadden in Hulsberg een slagerij met catering. Dus ondernemerschap zag ik iedere dag om me heen.

Het meeste geleerd van?
Van verschillende chefkoks. Iedereen werkt anders en daar kun je enorm veel van leren. Nog steeds ga ik jaarlijks stage lopen in de keuken bij een collega.

Belangrijkste inspiratiebron?
Leuke en goede reacties van de gasten en kookcursisten.

Hoe komt u aan uw klanten?
Via mond tot mond reclame en sociale media.

Hoe groot is uw afzetgebied?
Hoofdzakelijk regionaal. Maar er zijn ook gasten die van verder komen. Vaak hebben ze van anderen over ons restaurant of kookstudio gehoord.

Wat is uw meest succesvolle product/dienst?
Chateaubriand ‘Oasis’. Hier komen gasten voor terug als ze het eenmaal geproefd hebben.

Wat is uw laatste grote investering geweest?
Het terras aan de achterkant van het restaurant en de nieuwe pvc-vloer in het restaurant.

Hoe kijkt u tegen de toekomst aan?
Positief! Blijf jezelf en verwen de gasten goed, dan blijft het goed gaan.

Restaurant en Kookstudio Oasis is te bereiken via www.restaurant-kookstudio-oasis.nl of www.facebook.com/restaurantkookstudiooasis