Hafkamp gerechtsdeurwaarders (Venlo, Roermond) wint aanbesteding CJIB

In een landelijke aanbesteding van het Centraal Justitieel Incasso Bureau heeft Hafkamp gerechtsdeurwaarders  de percelen Amsterdam, Den Bosch, Roermond en Maastricht gewonnen. De inschrijving werd met een 9,08 beoordeeld.

Voor het Limburgse kantoor betekent de gunning een toename van het aantal dossiers met circa 13.000 per jaar. Het contract gaat in per 01/01/17 en loopt door tot 31/12/19, met optie tot verlenging.

Eerder dit jaar werden al portefeuilles van Wonen Limburg en Wonen Zuid gegund. In Amsterdam werd een portefeuille van Waternet gegund.

Er zijn  meerdere partijen die een of meerdere percelen van het CJIB gegund hebben gekregen. Hafkamp is wel het enige Limburgse kantoor dat in zowel regio Roermond als Maastricht heeft gewonnen. Voor Limburg gaat het om jaarlijks om ruim 7.500 dossiers.

Bijzonder is het wel dat wij 1 jaar geleden een vestiging in Amsterdam hebben geopend en daar op plek 4 van de 11 zijn uitgekomen.

Hafkamp gerechtsdeurwaarders heeft vestigingen in Roermond, Venlo en Amsterdam. Ruim 60 medewerkers, waarvan 10 ambtelijk bevoegden.