Hai Berden en Corné Geerts (Seacon Logistics) winnen Lodewijk van der Grintenprijs

In een uitverkochte Maaspoort zijn gisteren Hai Berden en Corné Geerts, respectievelijk eigenaar en algemeen directeur van Seacon Logistics uit Venlo, uitgeroepen als winnaars van de Lodewijk van de Grinten ondernemersprijs. Eregast was gouverneur Theo Bovens, die in zijn speech het ondernemersklimaat van Venlo roemde.

Bij het uitspreken van het juryrapport door Tjebbe Smit, voorzitter van de jury, werd al een tipje van de sluier opgelicht. “De winnaar onderscheidt zich door zijn strategische visie en vanwege de grote betekenis voor de regio.” Burgemeester Antoin Scholten maakte met een druk op de knop de winnaars bekend.

Hai Berden was duidelijk geroerd: “We hebben als bedrijf natuurlijk al eerder prijzen gewonnen, maar deze erkenning vanuit de ondernemers van Venlo, betekent heel veel voor mij.” Corné Geerts bedankte de andere genomineerden Henk Vossen (Helichem Groep), Jos en Sjoerd Derkx (Systemec) voor de faire en uitdagende competitie. “Maar de echte winnaars zijn onze mensen, het Seacon Logistics team heeft dit mogelijk gemaakt.”