Harry Lempens nieuwe directievoorzitter Rabobank Roermond-Echt (persbericht)

Hiermee volgt hij waarnemend directievoorzitter John Smulders op. Harry Lempens heeft diverse functies bekleed binnen de Rabobank organisatie en is geen onbekende van Rabobank Roermond-Echt. In 1995 startte Harry zijn carrière bij Rabobank Roermond waar hij tot 2006 werkzaam is geweest als manager Bedrijven. Vervolgens maakte hij de overstap naar Rabobank Westelijke Mijnstreek waar hij in totaal 11 jaar werkzaam was als directeur Bedrijven en vervolgens als waarnemend directievoorzitter. Directie en medewerkers van Rabobank Westelijke Mijnstreek vinden het jammer dat hij vertrekt, maar feliciteren hem met deze nieuwe stap.

Harry Lempens direkteur Rabobank Westelijke Mijnstreek. PHOTO AND COPYRIGHT ERMINDO ARMINO

Met de 48-jarige Harry haalt Rabobank Roermond-Echt een ervaren Raboman in huis. “Mijn hart ligt bij deze organisatie. Ik ben er mijn carrière gestart en heb er al veel mooie jaren doorgebracht. Jaren van groei en natuurlijk ook mindere periodes. Maar in al die tijd heb ik in kameraadschap gewerkt met gemotiveerde medewerkers, directieleden, ledenraden en raden van commissarissen. Hoewel ik de Westelijke Mijnstreek met pijn in het hart verlaat, zie ik ook uit naar nieuwe mogelijkheden en kansen en zet ik mijn ervaring met veel plezier en ambitie in voor Roermond-Echt”, aldus Lempens.

De directie van Rabobank Roermond-Echt bestaat vanaf 15 juni naast Harry Lempens  (directievoorzitter) uit Jos Claessen (directeur Particulieren en Private Banking) en waarnemend directeur Bedrijven Luke Platzbeecker. Rabobank Westelijke Mijnstreek is in een vergevorderd stadium voor wat betreft de selectieprocedure van de nieuwe directievoorzitter. Op korte termijn wordt bekendgemaakt wie de nieuwe directievoorzitter van de Westelijke Mijnstreek wordt.